06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Lelystad

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Lelystad en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage in Lelystad en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze ervaren monteurs staan voor je klaar om alle merken bandenwisselaars te installeren, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zorgen niet alleen voor een professionele installatie, maar geven ook deskundig advies op basis van jouw specifieke wensen. Of het nu gaat om het vervangen van verouderde apparatuur of het uitbreiden van je garage met nieuwe machines, wij hebben de expertise om je te helpen bij elke stap van het proces.

Met onze service ben je verzekerd van een soepele en efficiënte installatie, zodat jij snel weer aan de slag kunt met het verwisselen van banden voor jouw klanten. Of je nu een kleine garage hebt of een grote werkplaats, wij passen onze installatiediensten aan op jouw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze gecertificeerde monteurs jouw garage voorzien van de nieuwste bandendemonteermachines. Met onze professionele en persoonlijke aanpak ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij