06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Maastricht

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Maastricht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Wil je een nieuwe bandendemonteermachine laten installeren in je garage in Maastricht of omgeving? Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van verschillende merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste bandendemonteermachine een belangrijke beslissing is voor je garage. Daarom bieden we voorafgaand aan de installatie deskundig advies op basis van jouw specifieke wensen. Of je nu op zoek bent naar een bandendemonteermachine voor personenauto’s, vrachtwagens of landbouwvoertuigen, wij kunnen de juiste oplossing bieden.

Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat de installatie van de bandendemonteermachine vakkundig wordt uitgevoerd, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat de machine perfect past bij de behoeften van jouw garage, zodat je optimaal kunt presteren.

Kies voor professionele installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine door onze gecertificeerde monteurs, en ervaar de voordelen van een soepel draaiende garage. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij