06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Nieuwegein

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Nieuwegein en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages in Nieuwegein en omgeving? Zoek niet verder! Wij installeren alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano. Onze monteurs zijn deskundig en zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en probleemloos verloopt.

Voordat we overgaan tot de installatie, luisteren we naar jouw wensen en geven we advies op maat. We begrijpen dat elke garage uniek is en streven ernaar om de beste oplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een snelle bandenwisselaar of een geavanceerdere optie, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze service is niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en toegankelijk. We streven ernaar om jou als klant tevreden te stellen en een langdurige relatie op te bouwen. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij