06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Nijmegen

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Nijmegen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage in Nijmegen of omgeving? Zoek niet verder! Ons team van experts staat klaar om jou te helpen met het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Voordat we overgaan tot de installatie, zullen we eerst met jou in gesprek gaan om te begrijpen wat jouw wensen en behoeften zijn. Op basis hiervan zullen we advies geven over welke bandendemonteermachine het beste bij jouw garage past. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt, zonder onnodige extra’s.

Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het installeren van bandendemonteermachines. Je kunt erop vertrouwen dat de installatie op een professionele manier zal worden uitgevoerd, zodat je snel weer aan de slag kunt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar zelf onze uitstekende service.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij