06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Oss

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Oss en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om nieuwe bandendemonteermachines te installeren in je garage in Oss en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt.

Voordat we overgaan tot de installatie, geven we graag advies op maat op basis van jouw wensen en behoeften. We begrijpen dat elke garage uniek is en streven ernaar om de perfecte oplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke situatie. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige demonteermachine of een geavanceerd model, wij zorgen ervoor dat de installatie volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Onze service is snel, betrouwbaar en professioneel. We streven ernaar om aan alle eisen te voldoen en zorgen voor een soepele installatie zonder verstoring van je dagelijkse werkzaamheden. Dus als je op zoek bent naar een monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je van dienst te zijn!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij