06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Purmerend

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Purmerend en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages in Purmerend en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle bandenwisselaar merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn experts in hun vak en zorgen ervoor dat de installatie vakkundig en veilig wordt uitgevoerd. Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om naar jouw wensen te luisteren en geven we advies op maat. Of je nu een nieuwe machine wilt installeren of een bestaande machine wilt vervangen, wij zorgen ervoor dat alles naar tevredenheid verloopt.

Onze service is snel, betrouwbaar en klantgericht. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende bandendemonteermachine te hebben in jouw garage, daarom streven we ernaar om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Kies voor onze professionele monteurs voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Purmerend en omgeving en ervaar het verschil. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij