06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Roermond

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Roermond en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Roermond en omgeving? Zoek niet verder! Onze professionele monteurs staan klaar om alle merken bandenwisselaars te installeren, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze monteurs hebben de expertise en ervaring om de installatie soepel en efficiënt te laten verlopen. Voordat we beginnen met de installatie, bieden we uitgebreid advies op basis van jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu een kleine garage hebt of een grotere autowerkplaats, wij zorgen ervoor dat de bandendemonteermachine perfect past bij jouw bedrijf en werkzaamheden.

Met onze professionele en informele aanpak zorgen we ervoor dat de installatie van de nieuwe bandendemonteermachine een vlotte ervaring is. We streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid en doen er alles aan om aan je verwachtingen te voldoen.

Kies voor een vakkundige installatie van je nieuwe bandendemonteermachine door onze gecertificeerde monteurs en geniet van een naadloze overgang naar een verbeterde werkplaatservaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij