06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Roosendaal

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Roosendaal en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een ervaren en gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage in Roosendaal en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van verschillende merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze monteurs hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van het installeren van bandendemonteermachines en zorgen ervoor dat dit vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd. Voorafgaand aan de installatie luisteren we naar jouw wensen en behoeften, zodat we je kunnen voorzien van passend advies en de juiste machine voor jouw garage kunnen installeren.

Of je nu een nieuwe bandendemonteermachine wilt laten installeren of een bestaande machine wilt laten vervangen, wij staan voor je klaar. Onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie soepel verloopt, zodat jij snel weer aan de slag kunt in jouw garage.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen voor het installeren van jouw nieuwe bandendemonteermachine.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij