06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Rotterdam

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Rotterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare bandendemonteermachine installateur in Rotterdam en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om alle merken bandenwisselaars te installeren, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, Giuliano.

Wanneer je kiest voor onze service, beginnen we met het geven van advies op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. We nemen de tijd om naar je te luisteren en stellen vervolgens de beste opties voor die perfect aansluiten op jouw situatie.

Onze installateurs zijn hoogopgeleid en ervaren in het installeren van bandendemonteermachines in garages van alle soorten en maten. Of je nu een kleine werkplaats hebt of een grote garage, wij hebben de kennis en vaardigheden om de klus te klaren.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een soepele en professionele installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine. Wij zorgen ervoor dat de installatie snel en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat jij snel weer aan de slag kunt.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij