06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in s Hertogenbosch

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in s Hertogenbosch en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur om je nieuwe bandendemonteermachine te installeren in je garage in Hertogenbosch of omgeving? Zoek niet verder! Wij kunnen al jouw favoriete merken installeren, zoals Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het installeren van bandenwisselaars. Voordat we aan de installatie beginnen, bespreken we graag jouw wensen en geven we advies over welk type machine het beste bij jouw behoeften past. Of je nu een kleine garage hebt of een grote werkplaats, wij zorgen ervoor dat de installatie soepel verloopt en dat de machine perfect aangepast is aan jouw ruimte en werkzaamheden.

Onze service is snel, efficiënt en professioneel. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende bandendemonteermachine te hebben, en daarom zorgen we ervoor dat alles perfect geïnstalleerd is voordat we vertrekken. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het installeren van jouw nieuwe bandendemonteermachine, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij