06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Schiedam

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Schiedam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage in Schiedam en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij installeren alle bandenwisselaar merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het installeren van bandendemonteermachines. Voorafgaand aan de installatie geven we advies op basis van jouw specifieke wensen en situatie. Of het nu gaat om het vervangen van oude apparatuur of het upgraden naar een geavanceerdere machine, wij zorgen ervoor dat de installatie soepel verloopt en dat de machine volledig operationeel is.

Met onze professionele en persoonlijke aanpak streven wij ernaar om aan al jouw eisen te voldoen en ervoor te zorgen dat de nieuwe bandendemonteermachine perfect aansluit bij de behoeften van jouw garage. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om efficiënte en betrouwbare apparatuur te hebben, en daarom nemen wij de tijd om ervoor te zorgen dat de installatie aan al jouw verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor de installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij