06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Spijkenisse

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Spijkenisse en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in garages in Spijkenisse en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, en Giuliano.

Voordat we beginnen met de installatie, luisteren we naar jouw wensen en geven we deskundig advies om ervoor te zorgen dat de nieuwe machine perfect aansluit op jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar snelheid, precisie, of gebruiksgemak, we hebben de kennis en ervaring om de juiste machine voor jouw garage te installeren.

Onze monteurs werken efficiënt en met oog voor detail, zodat je snel weer aan de slag kunt met je bandenwisselaar. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, dus we zorgen ervoor dat de installatie zo min mogelijk overlast veroorzaakt.

Kies voor een professionele en betrouwbare service en laat ons de installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij