06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Tiel

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Tiel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare bandendemonteermachine installateur in Tiel en omgeving? Zoek niet verder! Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages. Of het nu gaat om een Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic, of Giuliano bandenwisselaar, wij hebben de expertise en ervaring om het te installeren.

Voordat we aan de installatie beginnen, zullen we eerst naar jouw wensen en behoeften luisteren. We geven advies op maat, zodat je de juiste bandendemonteermachine krijgt die perfect past bij jouw garage. Onze monteurs zullen ervoor zorgen dat de installatie vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Of je nu een kleine onafhankelijke garage hebt of een grote autodealer, wij staan voor je klaar om de perfecte bandendemonteermachine voor jou te installeren. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt met het verwisselen van banden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons jou helpen met het installeren van jouw nieuwe bandendemonteermachine.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij