06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Utrecht

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Utrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur in Utrecht en omgeving om een nieuwe bandendemonteermachine te installeren in jouw garage? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Wij begrijpen dat elke garage unieke wensen en eisen heeft als het gaat om bandendemonteermachines. Daarom bieden wij voorafgaand aan de installatie deskundig advies om ervoor te zorgen dat de machine perfect aansluit op jouw behoeften. Of het nu gaat om de grootte van de machine, de snelheid waarmee banden gewisseld moeten worden of andere specifieke vereisten, wij zorgen ervoor dat de installatie aan al jouw verwachtingen voldoet.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en staan garant voor een professionele, snelle en efficiënte installatie van de bandendemonteermachine in jouw garage. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw garage volledig operationeel is met de nieuwe machine, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Kies voor de expertise en professionaliteit van onze monteurs voor de installatie van jouw nieuwe bandendemonteermachine. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij