06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Wageningen

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Wageningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in garages in Wageningen en omgeving? Zoek niet verder! Wij bieden professionele installatiediensten voor alle bandenwisselaar merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van de bandendemonteermachines, zodat je garage klaar is om efficiënt en effectief banden te wisselen. Voorafgaand aan de installatie bieden we advies op maat, zodat we kunnen voldoen aan jouw specifieke wensen. Of je nu op zoek bent naar een snelle machine voor drukke dagen of een geavanceerde machine met alle toeters en bellen, wij staan voor je klaar met deskundig advies.

Met onze service hoef je je geen zorgen te maken over de installatie van de bandendemonteermachines. Wij zorgen voor een soepele en professionele installatie, zodat jij je kunt richten op het leveren van uitstekende service aan je klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor de installatie van jouw bandendemonteermachines.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij