06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Zeist

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Zeist en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een gecertificeerde monteur die nieuwe bandendemonteermachines kan installeren in garages in Zeist en omgeving? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken bandenwisselaars, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Onze monteurs zijn ervaren en zorgen voor een vakkundige installatie van de machines, zodat je garage snel weer operationeel is. Voorafgaand aan de installatie geven we advies op maat, gebaseerd op jouw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het vervangen van oude machines of het upgraden naar geavanceerde modellen, wij zorgen voor een vlotte en professionele installatie.

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en daarom zorgen we ervoor dat onze monteurs op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de branche. Je kunt dus vertrouwen op onze expertise en vakmanschap.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in jouw garage. We staan klaar om je te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij