06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar installeren in Zwolle

De machine stevig op de vloer monteren en verankeren
Installatie voor alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Aansluiten op luchtcompressor en/of hydraulisch systeem
De machine kalibreren voor nauwkeurige werking
Functietests uitvoeren om de correcte werking te garanderen
Installatie door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Zwolle en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gecertificeerde monteur voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines in Zwolle en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van bandenwisselaars van alle merken, waaronder Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary, Hunter, Sice, Corghi, Maic en Giuliano.

Wanneer je kiest voor onze service, kun je rekenen op professioneel advies op maat. We luisteren naar jouw wensen en behoeften, en geven advies over de beste opties voor jouw garage. Of je nu een kleine onafhankelijke garage hebt of een grote autodealer bent, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste bandendemonteermachine voor jou te installeren.

Onze monteurs zorgen ervoor dat de installatie van de bandendemonteermachine snel en efficiënt verloopt, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent. We streven ernaar om je werkplaats zo snel mogelijk operationeel te hebben, zodat je weer aan de slag kunt.

Kies voor een betrouwbare en professionele service voor het installeren van nieuwe bandendemonteermachines. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een afspraak te maken.

Neem contact op

Bandenwisselaar installeren? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij