06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Alkmaar

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Alkmaar en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Onze ervaren servicemonteurs in Alkmaar en omgeving staan klaar om jouw bandendemonteermachines te keuren en onderhoud te doen aan de bandenwisselaars. Of het nu gaat om het reinigen, smeren, afstellen of nalopen op lekkages, wij zorgen ervoor dat jouw machines optimaal blijven presteren.

Het regelmatig keuren en onderhouden van bandendemonteermachines is essentieel om de veiligheid en efficiëntie in de garage te waarborgen. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen ervoor dat jouw machines voldoen aan de nodige eisen en richtlijnen.

Met onze service hoef jij je geen zorgen te maken over de staat van jouw bandendemonteermachines. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat jij je kunt focussen op het leveren van uitstekende service aan jouw klanten.

Dus, of je nu een autogarage, bandenspecialist of autoherstelbedrijf hebt, wij staan paraat om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een keuring of onderhoudsbeurt voor jouw bandendemonteermachines. Met onze professionele en informele aanpak zorgen wij ervoor dat jouw machines in topconditie blijven.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij