06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Amstelveen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Amstelveen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine in je garage in Amstelveen of omgeving? Dan is het belangrijk om regelmatig een keuring en onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat je machine optimaal blijft werken. Gelukkig bieden wij een uitgebreide service voor het keuren van bandendemonteermachines en het doen van onderhoud aan bandenwisselaars door onze ervaren servicemonteurs.

Onze servicemonteurs zijn deskundig en professioneel, en hebben ruime ervaring in het reinigen, smeren, afstellen en nalopen van bandendemonteermachines. Ze controleren ook op eventuele lekkages en lossen deze direct op, zodat je machine veilig en efficiënt blijft werken. Of je nu een kleine zelfstandige garage hebt of een grotere werkplaats, onze service is altijd op maat en gericht op het minimaliseren van stilstand en het verlengen van de levensduur van je apparatuur.

Met onze vakkundige service kun je vertrouwen op een goed werkende bandendemonteermachine, zodat je je kunt concentreren op het leveren van uitstekende service aan je klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en laat ons je helpen bij het onderhoud van je garageapparatuur.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij