06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Amsterdam

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Amsterdam en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heeft jouw garage in Amsterdam en omgeving een bandendemonteermachine die regelmatig gekeurd moet worden? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van bandenwisselaars. Van het reinigen en smeren tot het afstellen en nalopen op lekkages, wij zorgen ervoor dat jouw monteermachine in topconditie blijft.

Onze monteurs begrijpen het belang van een goed functionerende bandendemonteermachine in jouw garage. Daarom staan wij klaar om op een professionele en efficiënte manier het nodige onderhoud uit te voeren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete keuring, wij zorgen ervoor dat jouw monteermachine weer als nieuw werkt.

Onze diensten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook zeer betrouwbaar. Wij begrijpen dat jouw garage geen tijd te verliezen heeft, daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige service. Vertrouw op onze expertise en laat ons jouw bandendemonteermachine keuren en onderhouden, zodat jij je kunt richten op het leveren van de beste service aan jouw klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw garage kunnen betekenen!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij