06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Apeldoorn

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Apeldoorn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare servicemonteur voor het keuren en onderhoud van bandendemonteermachines en bandenwisselaars in Apeldoorn en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw apparatuur te inspecteren, reinigen, smeren, af te stellen en na te lopen op lekkages.

Het regelmatig laten keuren en onderhouden van je bandendemonteermachines en bandenwisselaars is essentieel om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren en veilig gebruikt kunnen worden. Onze monteurs hebben de kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat jouw apparatuur aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Of je nu een garagebedrijf hebt of een autoliefhebber bent die zijn eigen apparatuur heeft, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw bandendemonteermachines en bandenwisselaars in topconditie blijven. We begrijpen dat je wilt kunnen vertrouwen op je apparatuur, daarom streven we ernaar om een snelle en betrouwbare service te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhoud van jouw bandendemonteermachines en bandenwisselaars. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij