06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Assen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Assen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare servicemonteur voor het keuren van je bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan je bandenwisselaars in Assen en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren en deskundige monteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw apparatuur in topconditie blijft.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van monteermachines. We begrijpen hoe belangrijk het is om je apparatuur regelmatig te laten keuren en onderhouden, om zo de veiligheid van je medewerkers te waarborgen en de efficiëntie van je werkplaats te maximaliseren.

Wanneer je kiest voor onze service, kun je rekenen op een professionele aanpak met oog voor detail. Onze monteurs zijn bekend met alle gangbare merken en modellen, en kunnen snel en effectief problemen oplossen. Of het nu gaat om een preventieve keuring of het verhelpen van een storing, wij staan voor je klaar.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van je bandendemonteermachines in Assen en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om je van dienst te zijn!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij