06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Bergen op Zoom

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Bergen op Zoom en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine in je garage in Bergen op Zoom of de omgeving en heeft deze dringend een keuring nodig? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw machine weer in topconditie is, zodat je weer veilig en efficiënt banden kunt wisselen.

Onze service omvat onder andere het grondig reinigen van de monteermachine, het smeren van bewegende onderdelen, het nauwkeurig afstellen van de machine en het controleren op eventuele lekkages. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door onze ervaren monteurs, voorkom je onverwachte problemen en verleng je de levensduur van je monteermachine.

Onze servicemonteurs staan bekend om hun punctualiteit, professionaliteit en vriendelijke aanpak. Ze zorgen ervoor dat het onderhoud snel en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat jouw garage zo min mogelijk hinder ondervindt. We begrijpen dat jouw monteermachine essentieel is voor het goed functioneren van je garage, daarom streven we ernaar om de downtime tot een minimum te beperken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een keuring of onderhoudsbeurt aan jouw bandendemonteermachine. Met onze service ben je verzekerd van een goed functionerende machine en een soepele werking van je garage!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij