06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Bilthoven

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Bilthoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare service voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in garages in Bilthoven en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om de monteermachines grondig te controleren, reinigen, smeren, af te stellen en na te lopen op lekkages.

Het is van groot belang dat bandendemonteermachines regelmatig gekeurd en onderhouden worden om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Onze monteurs zijn goed getraind en beschikken over de juiste kennis en gereedschap om deze taak uit te voeren. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote autowerkplaats, wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat de machines optimaal blijven functioneren.

Wij begrijpen dat stilstaan van de machines tot productieverlies kan leiden, daarom streven wij ernaar om snel en efficiënt te werken, zodat jouw werkplaats zo min mogelijk hinder ondervindt. Daarnaast kunnen wij ook periodiek onderhoud inplannen om eventuele problemen te voorkomen. Kortom, voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines ben je bij ons aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij