06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Capelle aan den IJssel

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Capelle aan den IJssel en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een ervaren servicemonteur voor het keuren van uw bandendemonteermachines en het doen van onderhoud aan uw bandenwisselaars in Capelle aan den IJssel en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van monteermachines.

Met jarenlange ervaring in de branche en uitgebreide kennis van bandentechnologie, zorgen onze monteurs voor een professionele en efficiënte service. Of het nu gaat om het periodiek keuren van uw bandendemonteermachines of het uitvoeren van gepland onderhoud aan uw bandenwisselaars, wij staan voor u klaar.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw apparatuur in topconditie te houden om zo de veiligheid en prestaties te waarborgen. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare diensten aan, zodat u zich kunt concentreren op uw werk zonder u zorgen te hoeven maken over uw uitrusting.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele service op maat voor al uw bandendemonteermachines en bandenwisselaars in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij staan voor u klaar om uw apparatuur te keuren, onderhouden en te zorgen dat deze in optimale staat verkeert.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij