06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Delft

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Delft en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare servicemonteur voor het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars in Delft en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw garage te voorzien van de beste service op het gebied van monteermachines.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van de monteermachines. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed werkende monteermachine te hebben, daarom zorgen wij ervoor dat jouw apparatuur altijd in topconditie verkeert.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan jouw bandendemonteermachines, verleng je de levensduur en verminder je de kans op storingen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om elk type monteermachine te keuren en te onderhouden.

Of je nu een kleine garage hebt of een grote werkplaats, wij komen graag bij je langs om ervoor te zorgen dat jouw monteermachines optimaal blijven presteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij