06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Den Haag

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Den Haag en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare servicemonteur voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines in Den Haag en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze professionele monteurs staan klaar om uw machines te controleren, reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages. Met jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw garage altijd operationeel blijft en uw machines optimaal presteren.

Onze monteurs begrijpen hoe belangrijk het is om uw bandendemonteermachines in topconditie te houden. Daarom bieden wij een uitgebreide service aan die voldoet aan alle industriestandaarden. Of het nu gaat om het periodiek keuren van uw machines of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw apparatuur veilig en efficiënt blijft werken.

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, waarbij we zowel informeel als professioneel te werk gaan. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat uw bandendemonteermachines in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij staan klaar om u te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij