06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Deventer

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Deventer en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare servicemonteur voor het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars in Deventer en omgeving? Zoek niet verder! Onze professionele monteurs zijn gespecialiseerd in het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van monteermachines. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote werkplaats, wij zorgen ervoor dat alle machines optimaal en veilig werken.

Onze servicemonteurs staan bekend om hun efficiënte en vriendelijke service. Ze zorgen ervoor dat jouw bandendemonteermachines voldoen aan alle veiligheidsnormen en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Of je nu op zoek bent naar regelmatig onderhoud of een eenmalige keuring, wij bieden de beste service tegen concurrerende tarieven.

Dus, als je behoefte hebt aan een ervaren servicemonteur in Deventer en omgeving voor het keuren van jouw bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw werkplaats altijd soepel en efficiënt kan blijven draaien.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij