06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Dordrecht

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Dordrecht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines in Dordrecht en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan voor u klaar om uw monteermachines grondig te controleren en van de benodigde onderhoud te voorzien.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van uw bandenwisselaars. Of het nu gaat om regulier onderhoud of het verhelpen van een storing, onze monteurs zorgen ervoor dat uw machines weer optimaal presteren.

Het regelmatig laten keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines is niet alleen essentieel voor de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat uw machines langer meegaan en u kosten bespaart op onverwachte reparaties. Onze monteurs hebben de expertise en kennis om uw machines vakkundig te controleren en waar nodig aanpassingen te doen.

Wilt u zeker zijn van een professionele en betrouwbare service voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines in Dordrecht en omgeving? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw machines weer in topconditie zijn, zodat u zonder zorgen aan de slag kunt.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij