06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Eindhoven

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Eindhoven en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbare servicemonteur voor het keuren van bandendemonteermachines en het doen van onderhoud aan bandenwisselaars in garages in Eindhoven en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze professionele servicemonteurs staan klaar om jouw monteermachines grondig te reinigen, smeren, afstellen en na te lopen op lekkages.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw apparatuur in topconditie te houden, zodat jouw garage soepel kan blijven draaien. Onze monteurs hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van bandendemonteermachines en bandenwisselaars, en zorgen ervoor dat deze voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen.

Of het nu gaat om het jaarlijks keuren van jouw apparatuur of om het snel verhelpen van een storing, onze monteurs staan voor je klaar. Wij streven ernaar om onze diensten op een professionele, maar tegelijkertijd informele manier aan te bieden. Zo weet je zeker dat jouw garage altijd in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, en laat ons jouw zorgen over het onderhoud van bandendemonteermachines en bandenwisselaars wegnemen!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij