06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Enschede

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Enschede en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Als garagehouder in Enschede en omgeving is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bandendemonteermachines in topconditie zijn, zodat u efficiënt en veilig banden kunt wisselen voor uw klanten. Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars.

Wij nemen het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van de monteermachines uit handen, zodat u zich kunt richten op het leveren van uitstekende service aan uw klanten. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat uw apparatuur betrouwbaar en veilig blijft functioneren, waardoor u kosten en ongemakken door defecten kunt minimaliseren.

Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren door onze deskundige servicemonteurs, kunt u erop vertrouwen dat uw bandendemonteermachines in optimale staat verkeren en voldoen aan de wettelijke vereisten. Dit geeft u gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw garage soepel blijft draaien.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat uw apparatuur in topconditie blijft.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij