06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Gouda

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Gouda en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine in je garage in Gouda of omgeving en ben je op zoek naar een professionele servicemonteur om deze te keuren en te onderhouden? Zoek dan niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw bandenwisselaar te inspecteren, reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages.

Met regelmatig onderhoud aan je bandendemonteermachine zorg je niet alleen voor een langere levensduur, maar ook voor veiligere en efficiëntere werkzaamheden in je garage. Onze monteurs zijn bekend met alle gangbare merken en modellen en kunnen snel en vakkundig jouw machine keuren en onderhouden.

Of het nu gaat om een kleine garage of een grote werkplaats, wij hebben de juiste expertise en ervaring om jouw bandenwisselaar in topconditie te houden. En dat alles op een informele en professionele manier, zodat jij met een gerust hart je werk kunt blijven doen.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare servicemonteur voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachine in Gouda en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jou te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij