06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Groningen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Groningen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine in je garage in Groningen of omgeving? Dan is het van groot belang om regelmatig het apparaat te laten keuren en onderhouden door een professionele servicemonteur. Bij ons kun je terecht voor het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van de monteermachine.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw bandendemonteermachine in topconditie blijft, zodat je altijd veilig en efficiënt banden kunt wisselen. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote autowerkplaats, wij staan voor je klaar om de machine te onderhouden en te keuren. Daarnaast bieden we ook reparaties en vervanging van onderdelen aan, mocht dat nodig zijn.

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkom je onnodige slijtage en verminder je de kans op storingen. Dit kan uiteindelijk kosten besparen en de levensduur van de bandendemonteermachine verlengen.

Kortom, ons team van professionele monteurs staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw bandendemonteermachine altijd in topconditie verkeert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en verzeker jezelf van een goed werkende monteermachine.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij