06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Haarlem

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Haarlem en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Als garagebedrijf in Haarlem en omgeving bieden wij professionele service en onderhoud aan bandendemonteermachines door onze ervaren servicemonteurs. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van bandenwisselaars in garages, met als doel om de machines in topconditie te houden voor een optimale prestatie.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van de monteermachines. Onze servicemonteurs zorgen ervoor dat de machines voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en efficiënt werken, zodat garages zonder onderbrekingen kunnen blijven opereren.

Met onze grondige aanpak en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw bandendemonteermachine in uitstekende staat verkeert, waardoor u zich kunt concentreren op uw primaire werkzaamheden zonder zorgen over technische problemen.

Kies voor onze professionele en betrouwbare service om ervoor te zorgen dat uw bandendemonteermachines optimaal blijven presteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij