06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Heerlen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Heerlen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele servicemonteur voor het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars in Heerlen en omgeving? Zoek niet verder! Onze gekwalificeerde monteurs staan klaar om jouw garages te ondersteunen met het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van de monteermachines. Wij begrijpen het belang van goed werkende apparatuur voor een efficiënte en veilige bandenwissel.

Met onze uitgebreide ervaring en kennis van verschillende merken en modellen van bandendemonteermachines, zorgen wij ervoor dat jouw apparatuur voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw garage soepel kan blijven draaien zonder onderbrekingen door defecte apparatuur. Of het nu gaat om preventief onderhoud of het oplossen van problemen, onze monteurs zijn goed uitgerust om jou te helpen.

Als je klaar bent om jouw bandendemonteermachines te laten keuren of onderhouden, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor je klaar om een snelle en betrouwbare service te bieden, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van de beste service aan jouw klanten.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij