06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Hengelo

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hengelo en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in garages in Hengelo en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw bandenwisselaars te onderhouden en te keuren, zodat ze optimaal blijven functioneren.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en nalopen van bandendemonteermachines op lekkages. Wij begrijpen dat het essentieel is om ervoor te zorgen dat jouw machines in topconditie verkeren, zodat je jouw werk efficiënt en veilig kunt uitvoeren. Daarom nemen we alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat jouw bandenwisselaars voldoen aan de vereiste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Onze servicemonteurs zijn bekwaam, vriendelijk en punctueel. Zij zullen ervoor zorgen dat het onderhoud en keuring van jouw bandendemonteermachines op een professionele en betrouwbare manier worden uitgevoerd. Of het nu gaat om een eenmalige service of op regelmatige basis, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij