06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Hoogeveen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoogeveen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines in Hoogeveen en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan voor u klaar om uw bandenwisselaars te onderhouden en te keuren, zodat ze optimaal blijven presteren.

Onze diensten omvatten het grondig reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van uw monteermachines. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, verlengt u niet alleen de levensduur van uw machines, maar zorgt u er ook voor dat ze veilig blijven werken.

Onze servicemonteurs zijn bekwaam en goed opgeleid, en hebben ruime ervaring in het onderhouden van bandendemonteermachines in diverse garages. Wij begrijpen dat uw apparatuur van cruciaal belang is voor uw bedrijfsvoering, en daarom streven wij ernaar om snel en efficiënt te werken, zonder enige onderbreking in uw werkzaamheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, en laat ons u helpen om uw bandendemonteermachines in topconditie te houden. U kunt vertrouwen op onze professionele aanpak en uitstekende service.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij