06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Hoorn

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Hoorn en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Heb je een bandendemonteermachine in je garage in Hoorn of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van bandenwisselaars. Of het nu gaat om het reinigen, smeren, afstellen of nalopen op lekkages, wij zorgen ervoor dat jouw monteermachine in topconditie blijft.

Onze monteurs begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerende bandendemonteermachine te hebben. Daarom zorgen we ervoor dat het keuren en onderhoud snel en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat jouw garage snel weer operationeel is.

Of je nu een kleine onafhankelijke garage hebt of een grote autodealer bent, onze servicemonteurs staan klaar om jou te helpen. We werken professioneel en zorgen ervoor dat al het nodige onderhoud aan de bandenwisselaar wordt uitgevoerd, zodat deze weer veilig en optimaal kan functioneren.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachine in Hoorn en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij