06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in IJsselstein

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in IJsselstein en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een ervaren servicemonteur voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines en bandenwisselaars in IJsselstein en omgeving? Zoek niet verder! Onze professionele en vriendelijke monteurs staan klaar om uw machines te inspecteren, reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages, zodat uw garage altijd optimaal kan blijven presteren.

Met onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies waar we op moeten letten om ervoor te zorgen dat uw machines veilig en efficiënt blijven werken. Of het nu gaat om een geplande onderhoudsbeurt of een spoedreparatie, wij staan voor u klaar om u snel en adequaat van dienst te zijn.

Onze servicemonteurs begrijpen het belang van een goed werkende bandendemonteermachine en bandenwisselaar voor uw garage en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze service. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een uitgebreide keuring, wij zorgen ervoor dat uw machines weer in topconditie zijn, zodat u zonder zorgen verder kunt werken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw garage kunnen betekenen.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij