06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Katwijk

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Katwijk en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een professionele servicemonteur voor het keuren van je bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan je bandenwisselaars in Katwijk en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze ervaren monteurs staan voor je klaar om je te helpen met het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van je monteermachines.

Onze service is snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat je bandendemonteermachines in topconditie verkeren, zodat je garage efficiënt kan blijven draaien. Daarom zorgen wij ervoor dat het keuren en onderhouden van je machines tot in de puntjes wordt verzorgd.

Of het nu gaat om een eenmalige keuring of regelmatig onderhoud, onze monteurs hebben de kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat je bandendemonteermachines optimaal blijven presteren. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je bandendemonteermachines in topconditie te houden!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij