06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Leeuwarden

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Leeuwarden en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een professionele service voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines in Leeuwarden en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan voor u klaar! Wij bieden een volledige service, waaronder het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van uw monteermachine.

Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen en onderhoud aan bandenwisselaars in garages en zorgen ervoor dat uw apparatuur in topconditie blijft. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat uw machines weer als nieuw werken.

Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij garanderen dat uw bandendemonteermachines en bandenwisselaars voldoen aan de wettelijke vereisten en veiligheidsnormen. Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw apparatuur goed te onderhouden om zo efficiënt en veilig mogelijk te kunnen werken.

Neem contact met ons op voor een professionele en betrouwbare service voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines in Leeuwarden en omgeving. Wij staan voor u klaar om u te helpen!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij