06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Leiden

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Leiden en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars in garages in Leiden en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om je te helpen bij het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van jouw bandendemonteermachines.

Onze service is snel, efficiënt en van hoge kwaliteit, zodat jouw garage altijd optimaal kan blijven functioneren. Of het nu gaat om het periodiek keuren van de machines of het uitvoeren van regelmatig onderhoud, onze monteurs hebben de kennis en ervaring om het werk grondig en professioneel uit te voeren.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare apparatuur te hebben in jouw garage, en daarom zorgen wij ervoor dat jouw bandendemonteermachines altijd in topconditie verkeren. Met onze service hoef je je nooit zorgen te maken over onverwachte problemen of uitval van jouw apparatuur.

Dus, als je op zoek bent naar een professionele service voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in Leiden en omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jou te helpen en ervoor te zorgen dat jouw garage altijd soepel blijft draaien.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij