06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Lelystad

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Lelystad en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een ervaren servicemonteur voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in garages in Lelystad en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze professionele en betrouwbare monteurs staan klaar om jouw monteermachine te reinigen, smeren, af te stellen en na te lopen op lekkages.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed werkende bandendemonteermachine te hebben in jouw garage. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw machine regelmatig gekeurd en onderhouden wordt, zodat deze in topconditie blijft. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige onderhoudsbeurt, onze monteurs hebben de kennis en ervaring om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Onze diensten zijn zowel informeel als professioneel, want wij geloven in een persoonlijke benadering met onze klanten. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat onze service aansluit bij jouw behoeften.

Dus als je op zoek bent naar een ervaren servicemonteur voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in Lelystad en omgeving, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij