06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Maarssen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Maarssen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar professionele keuring en onderhoud voor jouw bandendemonteermachines en bandenwisselaars in Maarssen en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw monteermachines grondig te keuren en te voorzien van het benodigde onderhoud.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages van de bandendemonteermachines. We begrijpen hoe belangrijk het is om deze machines in topconditie te houden, zodat jouw garage efficiënt kan blijven werken. Daarom nemen we het onderhoud uiterst serieus en zorgen we ervoor dat alles naar behoren functioneert.

Of je nu een kleine garage hebt of juist een grote werkplaats, wij staan voor je klaar om de benodigde keuringen en onderhoud uit te voeren. Onze service is snel, betrouwbaar en altijd van hoge kwaliteit.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren van jouw bandendemonteermachines en het doen van onderhoud aan de bandenwisselaars, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jouw machines weer in topvorm te brengen!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij