06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Maastricht

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Maastricht en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Als eigenaar van een garage in Maastricht en omgeving is het essentieel om ervoor te zorgen dat de bandendemonteermachines en bandenwisselaars in topconditie zijn, zodat klanten kunnen vertrouwen op snelle en efficiënte service. Onze ervaren servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van deze machines, waardoor storingen en onverwachte problemen tot een minimum worden beperkt.

Onze monteurs voeren een grondige reiniging, smering, afstelling en lekkagetests uit om ervoor te zorgen dat de machines soepel en veilig werken. Met regelmatig onderhoud kunnen we de levensduur van de apparatuur verlengen en de operationele kosten verlagen. Bovendien voldoen we aan alle wettelijke vereisten en normen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over inspecties en keuringen.

Door te kiezen voor onze professionele servicemonteurs kunt u vertrouwen op een snelle en betrouwbare service, zodat uw garage altijd operationeel blijft en klanten tevreden zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines en bandenwisselaars. We staan klaar om u te helpen uw bedrijf soepel te laten draaien.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij