06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Middelburg

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Middelburg en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een ervaren servicemonteur die gespecialiseerd is in het keuren van bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan bandenwisselaars in garages in Middelburg en omgeving? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze professionele monteurs zijn volledig gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in het reinigen, smeren, afstellen en nalopen van bandendemonteermachines. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw apparatuur in topconditie te houden om de veiligheid van uw medewerkers en de efficiëntie van uw werkplaats te waarborgen.

Of het nu gaat om het controleren op lekkages, het vervangen van onderdelen of het uitvoeren van een volledige keuring, onze monteurs zorgen ervoor dat uw bandendemonteermachines en bandenwisselaars altijd optimaal presteren.

Wij staan bekend om onze snelle en betrouwbare service en gaan altijd grondig te werk. U kunt erop vertrouwen dat uw apparatuur in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw werkplaats naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij