06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Nieuwegein

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Nieuwegein en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in garages in Nieuwegein en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om jouw monteermachines te controleren, reinigen, smeren, afstellen en nalopen op lekkages.

Met onze grondige keuring en onderhoudsservice zorgen we ervoor dat jouw bandendemonteermachines optimaal blijven functioneren, zodat je veilig en efficiënt kunt blijven werken. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote autowerkplaats, wij hebben de juiste kennis en expertise in huis om aan al jouw eisen te voldoen.

Onze servicemonteurs hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat alle onderdelen van de monteermachine grondig worden geïnspecteerd en onderhouden. Zo ben je verzekerd van een soepele en probleemloze werking van jouw bandenwisselaars.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachines in Nieuwegein en omgeving, neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij