06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Nijmegen

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Nijmegen en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Zoek je een betrouwbare service voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in garages in Nijmegen en omgeving? Onze ervaren servicemonteurs staan klaar om je te helpen! We bieden een professionele en snelle service voor het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van bandenwisselaars.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van keuringen en onderhoud aan verschillende soorten bandendemonteermachines. Of het nu gaat om een kleine garage of een grote werkplaats, wij zorgen ervoor dat jouw apparatuur in topconditie blijft en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Met onze service kun je erop vertrouwen dat jouw bandendemonteermachine goed wordt onderhouden, zodat je zonder zorgen en veilig kunt blijven werken. We begrijpen dat tijd geld is in de garage, daarom streven we ernaar om onze service zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare service voor het keuren en onderhouden van jouw bandendemonteermachine. We staan voor je klaar!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij