06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Oss

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Oss en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare servicemonteur voor het keuren en onderhouden van bandendemonteermachines in Oss en omgeving? Zoek dan niet verder! Onze professionele en ervaren monteurs staan klaar om uw monteermachines te onderhouden en te keuren, zodat uw garage soepel kan blijven draaien.

Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het reinigen, smeren, afstellen en nalopen van lekkages aan bandendemonteermachines. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goed werkende machines in uw garage te hebben en streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal presteert.

Of het nu gaat om het controleren van de bandendemonteermachines of het doen van onderhoud aan de bandenwisselaars, onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben de kennis en expertise om de klus te klaren. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en streven ernaar om snel en efficiënt te werken, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Kies voor onze professionele service en laat uw bandendemonteermachines keuren en onderhouden door onze ervaren monteurs. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het gemak van onze uitstekende service!

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij