06-46617455
info@servis.nl

Bandenwisselaar keuring en onderhoud in Roermond

Visuele inspectie van de bandenwisselaar op slijtage, beschadigingen en losse onderdelen
Keuring en onderhoud alle merken, onder andere: Cormach, Mondolfo, Koni, Rotary en Hunter
Kalibratie van de machine voor nauwkeurige metingen
Controle van de luchtdruk- en hydraulische systemen op lekkages
Smering van bewegende delen voor optimale werking
Onderhoud en keuring door gecertificeerde monteur

Spoedservice mogelijk

Actief in Roermond en omgeving

Gecertificeerde dienstverlening

Ervaren Installateurs

Vakbekwame monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbare service voor het keuren van uw bandendemonteermachines en het uitvoeren van onderhoud aan uw bandenwisselaars in Roermond en omgeving? Zoek niet verder! Onze ervaren servicemonteurs staan voor u klaar om uw monteermachines grondig te keuren en te zorgen voor vakkundig onderhoud.

Onze diensten omvatten onder andere het reinigen, smeren, afstellen en controleren op lekkages van uw monteermachines. Wij begrijpen dat het correct functioneren van deze machines essentieel is voor de efficiëntie van uw garage, daarom zorgen wij ervoor dat uw apparatuur in topconditie verkeert.

Onze servicemonteurs hebben ruime ervaring in het werken met diverse merken en modellen van bandendemonteermachines en bandenwisselaars, en zullen ervoor zorgen dat uw apparatuur voldoet aan alle vereiste veiligheidsnormen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het keuren en onderhouden van uw bandendemonteermachines. Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw garage efficiënt blijft draaien.

Neem contact op

Bandenwisselaar keuring en onderhoud? Ontvang een snelle en zorgeloze installatie van je garageapparatuur en liften. Is er spoed? Dan zijn wij snel ter plaatse. Wil je gegarandeerd zijn van werkende apparatuur en kundige reparaties? Geniet van de voordelen van jaarlijks onderhoud.
'Zo blij met de werkzaamheden. De bruggen werken perfect. Goede installatie en service. Bedankt Servis top geregeld!!'
AutoFirst Rovemij